Droge & Droge Alt Opel Treffen Leverkusen 2016

25 September 2016 - Vandaag waren we te gast bij de 16de Droge & Droge Alt opel treffen in Leverkusen. Een gezellige en volkse meeting waar maar liefst meer dan 400 voertuigen op afkwamen. Het mooie weer zal hier ook zeker een bijdrage bij hebben.

Na 2 uurtjes rijden kwamen we ter plaatse aan in Leverkusen. Een straat te midden van een industriewijk, die volledig was ingepalmd door Opels. Je rijdt de straat op het gemakje door en parkeert je voertuig waar er plaats is, volgens het aloude meetingconcept dus. Wanneer je rondwandelt zie je verschillende Opelmodellen uit verschillende periodes en hier en daar zelfs een 'vreemd' merk die ook welkom waren op deze meeting. Eten en drinken was er voorzien in de garage van Droge & Droge, een garage die volgepropt stond met oude Opels, onderdelen en prachtige relikwieën. 
Tussen de talloze wagens troffen we af en toe een zeer zeldzaam model aan, waaronder een Diplomat Coupé, een Manta TE2800 en een Ascona B 400.
Voor mensen uit Belgie is deze meeting zeker een aanrader, je hoeft er geen volledige dag voor te rijden, de sfeer is top en er staat voor ieders wat wils.
Wij zien alvast uit naar de editie van volgend jaar waar wij zeker present zullen zijn.

laat de foto's hieronder voor zich spreken...